Cele mai accesate

Gel WC Ocean ORO 750ml

#160087
5,90 Lei cu TVA Pret vechi: 8,80 Lei (-33%)
Disponibil
Adauga in cos
Transport: 17,00 Lei
Descriere

Datorită formulei sale, are o acțiune puternică de îndepărtare a petelor, inlatura calcarul și murdăria, fără a lăsa urme sau reziduuri.

În plus, aspectul său vâscos permite ca timpul său de contact cu WC-ul să fie mărit prin creșterea puterii de tracțiune și a vitezei sale de acțiune. Forma containerului facilitează produsul să ajungă la murdăria depusă sub marginea toaletei. Lasa toaleta curată și strălucitoare cu un parfum proaspăt și durabil. Eficienta mare si in apa dura. A nu se lasa la indemana copiilor.

ORO - Companie spaniola fondata in 1962, care dupa 50 de ani de activitate, a ramas credincioasa celor doua principii cu care a pornit la drum: calitate si satisfacerea clientilor. Calitatea în toate procesele de fabricație și satisfacția clienților noștri sunt aspecte care ne-au făcut una dintre cele mai importante companii europene din acest sector. Aceasta inseamna sa fim tot mai exigenti cu noi insine, pentru a va garanta ca produsul pe care tocmai l-ati achizitionat, a trecut printr-o serie de controale riguroase pana cand a ajuns la dumneavoastra. Acesta este angajamentul si responsabilitatea ORO.

Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Atelier Douse depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...