Odorizant camera cu betisoare de rattan LCLA Scortisoara si Portocale, 50 ml

#034399
Culori disponibile:
19,50 Lei cu TVA
Disponibil
Adauga in cos
Transport: 17,00 Lei
Descriere

DESCRIERE

Odorizantul de camera parfumeaza mediul ambiental dorit de dumneavoastra, fiind un odorizant prietenos cu mediul înconjurător. Datorită benzilor de fibră introduse în interiorul difuzorului, lichidul se extinde și în contact cu aerul se propaga prin mediul înconjurător.Benzile de fibre având o porozitate mai mică nu obstrucționează și nu rețin mai mult esența, dând o mai mare durabilitate. Combinația de scorțișoară cu portocală are ca rezultat un parfum aromat, oarecum dulce, dar cu aciditatea pe care o dă portocala, care stimulează și ne activează mintea.

Piramida olfactiva:

Notele de varf: Scorțișoară, Condimente, Lamaie, Portocala

Notele de mijloc: Cuisoare, Eucalipt, Floral, Aldehidic, Litsea, Verde

Notele de bază: Dulce, Vainilie, Balsamic, Floral, Rose.

UTILIZARE

Scoateți capacul de protecție. Plasați tijele în recipient pentru a absorbi și elibera parfumul în cameră. Așezați-l într-un loc ventilat pentru a răspândi mai bine aroma în întreaga cameră. Dacă doriți să creșteți intensitatea, puteți răsturna tijele periodic.

Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Atelier Douse depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...